Actualitat

 • notas de prensa
  12/01/18
  La Diputació completa el lliurament dels equips de protecció individual a les brigades forestals

  La localitat de Llíria ha acollit aquest divendres el lliurament dels nous equips de protecció individual als brigadistes forestals de la Diputació de València situats al nord de la província. Si dimecres passat va estar el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, qui es va desplaçar fins l'Alcúdia de Crespins per lliurar els nous equips als brigadistes del sud de la província, hui han estat els gerents de l'empresa de la Diputació de València, Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, acompanyats per l'alcalde de Llíria, Manuel Civera, els qui han completat el lliurament del nou vestuari a les brigades forestals, en una trobada que ha reunit a més de 300 persones entre brigadistes i coordinadors.

 • notas de prensa
  10/01/18
  Jorge Rodríguez anuncia la contractació dels primers brigadistes a través de processos reglats

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha avançat aquest dimecres la contractació dels primers brigadistes de la corporació a través de processos reglats, la qual cosa posa fi als tradicionals processos de selecció en l'empresa pública que coordina les brigades forestals en anteriors etapes de gestió, i estableix un nou model basat en els principis de publicitat, mèrit i capacitat.

 • notas de prensa
  08/01/17
  La Diputació impulsa el desenvolupament rural ajudant a engegar una xarxa de grups d'acció local

  La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, reforçarà l'impuls que ja dóna al desenvolupament rural en la província de València amb la signatura d'un acord de col.laboració amb la Xarxa de Desenvolupament Territorial de València (Redteval). Amb aquesta rúbrica, la corporació que presideix Jorge Rodríguez lliurarà 12.000 euros a cadascun dels cinc grups d'acció local que componen aquesta nova federació. En total: 60.000 euros d'inversió contra la despoblació.

 • 04/01/18
  Promoció de les economies locals i la defensa de l'entorn natural, grans eixos d'actuació de Divalterra

  La gerència de Divalterra ha tancat l'any 2017 fent balanç de les accions destacades de l'empresa pública de la Diputació de València en l'exercici que acaba de finalitzar i que segons els gerents Agustina Brines i Xavier Simón "ha demostrat que la reversió total de l'empresa és una realitat que es fa visible en el servei que es dóna als municipis, com a ens instrumental de la Diputació de València", i han recordat que "fa menys de tres anys, aquesta mercantil estava assenyalada com a paradigma de la corrupció, i a dia de hui, les línies de treball empreses ja estan donant fruits i revertint directament en els municipis".

 • notas de prensa
  29/12/2017
  Divalterra i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències es reuneixen per a incrementar la coordinació d'efectius

  El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha acollit aquest matí una reunió de treball entre el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel; el subdirector d'Emergències, Jorge Suárez; el gerent de Divalterra, Xavier Simón; i el director de l'àrea de Gestió Forestal i del Medi Rural de l'empresa pública, Manuel Carot.

 • notas de prensa
  28/12/2017
  Divalterra estudia noves vies per a promoure el sector industrial valencià

  Promoure la formació i la comunicació perquè el sector industrial puga accedir a programes i eines que permeten l'evolució de les empreses. Eixe ha sigut l'objectiu de la reunió mantinguda per Xavier Simón, gerent de Divalterra, amb la Confederació d'Organitzacions Empresarials Industrials de la Comunitat Valenciana (Cofeindustria CV).

 • 22/12/17
  La Diputació aprova un pressupost de quasi 23 milions d'euros per a Divalterra en 2018

  La Diputació de València va donar llum verda als pressupostos de Divalterra per a 2018. Així, l'empresa pública comptarà per al pròxim exercici amb un total de 22.885.415 euros.

 • 20/12/17
  Divalterra presenta en la Mancomunidad del Interior Tierra del Vino el Pacte de les Alcaldies contra el canvi climàtic

  Divalterra ha presentat el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia en la seu de la Mancomunidad del Interior Tierra del Vino, mitjançant el qual la Diputació de València, a través de la seua empresa pública, informarà als municipis de les accions a realitzar per cobrir els compromisos derivats del mateix.

 • notas de prensa
  13/12/17
  Finalitza el cicle 2017 de xerrades d'immersió digital dirigides a pimes

  Ahir, Divalterra va completar en Ayora el cicle 2017 de xerrades d'immersió digital dirigides a pimes comercials sobre les possibilitats d'internet als xicotets i mitjans comerços.


499 registres. 50 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 / 50 > >>