Actualitat

 • notas de prensa
  14/02/18
  Divalterra imparteix a Xirivella, Alzira, Torrent, Quart de Poblet i Alboraia el seu curs per a pymes sobre les possibilitats d'Internet

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, continua amb les jornades formatives dirigides a responsables d'empreses del sector del comerç i artesania, així com representants de l'associacionisme empresarial, amb l'objectiu de traslladar a les xicotetes empreses la importància de tenir presència online.

 • notas de prensa
  31/01/2018
  Les brigades de la Diputació de València continuen reforçant el maneig de l'autobomba junt amb el Consorci Provincial de Bombers

  Les brigades forestals de la Diputació de València continuen realitzant pràctiques pilot amb autobomba junt amb el Consorci Provincial de Bombers amb l'objectiu de millorar la coordinació entre efectius de cara a una situació real d'incendi forestal. Està previst que durant tot l'any, tots els efectius de Divalterra participen en aquest exercici a través de diferents edicions.

 • notas de prensa
  29/01/18
  Divalterra agilitza als ajuntaments el procediment per sol.licitar el servei de les brigades forestals de la Diputació de València

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, ha agilitzat els procediments i ha simplificat els tràmits administratius per a sol.licitar els treballs de les brigades forestals i dissenyar el Pla de Treball de 2018, amb l'objectiu d'atorgar més eficiència al procés i estalviar temps als ajuntaments, adaptant-se a les necessitats del dia a dia.

 • notas de prensa
  26/01/18
  La Diputació mobilitza a més de 400 efectius en previsió de fortes pluges durant el cap de setmana

  La Diputació de València ha mobilitzat a més de 300 efectius de l'àrea de Carreteres, Divalterra i Egevasa en previsió de les fortes pluges que s'esperen per al cap de setmana. Aquest operatiu, en alerta les 24 hores del dia, està preparat per a intervenir de forma immediata en cas de produir-se inundacions o despreniments en els 1.800 quilòmetres de la xarxa provincial de carreteres, així com davant qualsevol incident que afecte els municipis valencians i a les seues veïnes i veïns. A més, es compta amb el dispositiu habitual del Consorci Provincial de Bombers, compost per un altre centenar d'efectius.

 • notas de prensa
  24/01/18
  48 persones en perill d'exclusió social han trobat treball ja a través del programa Reinicia't de la Diputació de València

  El Pla d'Ocupació Reinicia't dirigit a persones majors de 30 anys en perill d'exclusió social comença a donar els seus primers fruits amb 48 insercions laborals aconseguides en tres mesos.

 • notas de prensa
  25/01/18
  Divalterra continua amb el seu cicle formatiu per a pymes sobre les possibilitats d'Internet en els negocis

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, ha représ les jornades formatives dirigides a responsables d'empreses del sector comercial i representants de l'associacionisme empresarial amb l'objectiu de traslladar la importància de tindre presència online a les xicotetes empreses.

 • notas de prensa
  19/01/18
  Pràctiques amb autobomba entre brigades forestals de la Diputació de València i efectius del Consorci Provincial de Bombers

  Amb l'objectiu de millorar la coordinació de cara a una situació real de incendi forestal

 • notas de prensa
  12/01/18
  La Diputació completa el lliurament dels equips de protecció individual a les brigades forestals

  La localitat de Llíria ha acollit aquest divendres el lliurament dels nous equips de protecció individual als brigadistes forestals de la Diputació de València situats al nord de la província. Si dimecres passat va estar el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, qui es va desplaçar fins l'Alcúdia de Crespins per lliurar els nous equips als brigadistes del sud de la província, hui han estat els gerents de l'empresa de la Diputació de València, Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, acompanyats per l'alcalde de Llíria, Manuel Civera, els qui han completat el lliurament del nou vestuari a les brigades forestals, en una trobada que ha reunit a més de 300 persones entre brigadistes i coordinadors.

 • notas de prensa
  10/01/18
  Jorge Rodríguez anuncia la contractació dels primers brigadistes a través de processos reglats

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha avançat aquest dimecres la contractació dels primers brigadistes de la corporació a través de processos reglats, la qual cosa posa fi als tradicionals processos de selecció en l'empresa pública que coordina les brigades forestals en anteriors etapes de gestió, i estableix un nou model basat en els principis de publicitat, mèrit i capacitat.

 • notas de prensa
  08/01/17
  La Diputació impulsa el desenvolupament rural ajudant a engegar una xarxa de grups d'acció local

  La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, reforçarà l'impuls que ja dóna al desenvolupament rural en la província de València amb la signatura d'un acord de col.laboració amb la Xarxa de Desenvolupament Territorial de València (Redteval). Amb aquesta rúbrica, la corporació que presideix Jorge Rodríguez lliurarà 12.000 euros a cadascun dels cinc grups d'acció local que componen aquesta nova federació. En total: 60.000 euros d'inversió contra la despoblació.


505 registres. 51 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 / 50 / 51 > >>