Divalterra col·labora amb Rurable en les primeres jornades sobre lideratge de la dona rural i emprenedoria

09/03/2021
Mitjançant una subvenció de la Diputació de València i la col·laboració de Divalterra, el Grup d'Acció Local organitza huit sessions que se celebraran entre l'11 de març i el 22 d'abril

El Grup d'Acció Local Rurable, amb una subvenció de la Diputació de València a través de la Delegació de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació i la col·laboració del Servici de Desenvolupament Local de Divalterra, ha posat en marxa les primeres jornades en línia Lideratge de la dona rural i emprenedoria.

Aquest programa, que consta de huit sessions gratuïtes que se celebraran entre els pròxims 11 de març i 22 d'abril, està dissenyat per potenciar les dones que lideren la reconstrucció del teixit social i econòmic rural.

Per al desenvolupament d'aquestes trobades es comptarà amb els docents Teresa Escrivá, llicenciada en dret, advocada i coach executiu; Gonzalo Acosta, coach executiu i terapeuta Gestalt, i Paz Buraglia, directora de recursos humans i coach executiu.

En les jornades, de caràcter experiencial, dinàmic i innovador, s'aplicarà la metodologia DISC per al creixement personal i per a l'àrea d'emprenedoria, i l'eina Canvas, que ajudarà a les protagonistes en la seua presa de decisions.

Sessions

La ronda de sessions començarà aquest dijous, 11 de març, amb la jornada de presentació i inici: ‘Lideratge i habilitats directives’. A aquesta li succeiran unes altres els dies 23 de març: ‘Els 7 hàbits de les persones altament efectives’; 25 de març: ‘Marca personal’; 30 de març: ‘Comunicació’; 13 d'abril: ‘El paper dels rols dins de l'organització i el seu impacte’; 15 d'abril: ‘Gestió del temps i gestió del canvi’; 20 d'abril: ‘Acte d'emprenedoria a través de l'eina Canvas’, i el 22 d'abril: ‘Experiències de dones emprenedores i clausura’.

Xarxa ADL

Divalterra, a través del seu Servici de Desenvolupament Local, ha col·laborat oferint suport tècnic i servint com a enllaç amb les agències de desenvolupament local.

Mitjançant la xarxa ADL de la província de València, Divalterra potencia el paper dels tècnics locals dotant-los d'eines de gestió, formació específica i coordinació tècnica que facilita l'intercanvi de coneixements i bones pràctiques, i la participació en projectes comuns de millora del territori.

Rurable

Rurable és una associació creada en 2016 amb l'objectiu d'impulsar els territoris de la Foia de Buñol-Chiva, la Plana d'Utiel-Requena i la Vall d'Ayora-Cofrentes.

Així l'agrupació, mitjançant la gestió del programa Leader, administrant els seus fons i atraient noves inversions, té com a principal objectiu impulsar un desenvolupament sostenible per als 23 municipis que s'integren en aquest espai i els seus quasi 75.000 habitants.