Divalterra dona equipament antic de les brigades forestals a Bombers pel Món

04/09/2020
L’ONG, amb seu a València, el destinarà a un dels seus programes d'actuació que es desenvolupa a Nicaragua

L’empresa pública de la Diputació de València Divalterra ha donat a Bombers pel Món vestuari de les seues brigades forestals, que anirà destinat al pròxim projecte d'aquesta Organització No Governamental (ONG) a Nicaragua.

Es tracta d'equipament obsolet que s'ha anat renovant regularment per a optimitzar les condicions de treball dels brigadistes de la Diputació. En concret, el que més s'ha entregat, ha sigut  nombroses peces de roba de treball, així com complements d'equips d'intervenció utilitzats per a les emergències.

L'ONG Bombers pel Món és una associació dedicada a l'ajuda humanitària i a la intervenció en emergències que naix de la disposició d'un grup de bombers de l'Ajuntament de València a millorar la situació dels seus companys de professió en llocs del món que compten amb menys recursos.

Aquesta associació desenvolupa la seua activitat, principalment, des de dues vessants: d'una banda, mitjançant projectes de sensibilització i conscienciació per a donar a conéixer la seua labor i la seua professió amb visites a hospitals infantils, participació en festivals, exhibicions i altres esdeveniments; d’altra, el desenvolupament de projectes de cooperació al desenvolupament en territoris necessitats d'ajuda.