Divalterra llança un cicle de webinars per als ADL de la província

01/07/2020
La Diputació de València repassarà amb els equips tècnics de les entitats locals les eines telemàtiques de gestió d'agències i promoció econòmica local

Divalterra ha posat en marxa, a través del seu Servici de Desenvolupament Local, un cicle de webinars per a actualitzar coneixements i donar a conéixer noves funcionalitats de les aplicacions online que oferix a les entitats locals a través de la xarxa provincial d'agències de desenvolupament local (ADL).

El cicle, que començarà aquest divendres 3 de juliol, està dirigit als equips tècnics de les entitats locals integrades en la Xarxa, que compta ja amb més de 160 ajuntaments, mancomunitats i Grups d'Acció Local (GAL) inscrits.

Xarxa ADL

Les ADL adherides a la iniciativa disposen, de manera totalment gratuïta, d'un ecosistema d'aplicacions interrelacionades per a millorar la seua gestió diària i ajudar a promocionar les empreses locals, accessible des de www.divaladl.es.

Així, cada entitat disposa d'un portal local amb informació general sobre empresa, ocupació, emprenedoria i ajudes i subvencions, que es manté de manera centralitzada per a tota la xarxa. A més, s’oferix la possibilitat d'enriquir-lo amb notícies pròpies de cada municipi o de cada comarca, comptant també amb una secció per a recollir ofertes i demandes d'ocupació del seu àmbit territorial.

Galeria empresarial

D'altra banda, en el marc de la galeria empresarial online, www.galeriaempresarial.es, cada entitat pot donar a conéixer les empreses del seu territori a través de mapes digitals i oferir gratuïtament microespais web a cada empresa, augmentant la visibilitat d'aquelles sense presència online o millorant les que sí en tenen.

Aquests portals, oberts per a la seua consulta, s'administren des d'una intranet accessible per a les ADL, que permet, entre altres funcions, registrar les consultes rebudes per empreses, associacions, persones emprenedores i públic en general, així com generar dossiers informatius adequats a cada pregunta, o preparar memòries de l'activitat de l'agència.

Junt als referits serveis, els membres de la xarxa disposen d'un espai de comunicació tancat, i també la possibilitat de realitzar butlletins informatius per als seus usuaris, així com aplicacions avançades com la confecció de plans de viabilitat econòmica de projectes emprenedors o l'accés a la plataforma de dades socioeconòmiques locals #divalterradata.

Les xarrades virtuals s'impartiran el 3 i 24 de juliol; reprenent-se la resta durant l'últim quadrimestre de l'any. Totes tindran una hora de duració i tractaran les  funcions, exposades, a més dels dubtes i suggeriments que vagen sorgint per part dels usuaris.

 

Material de prensa