Convocatòria d'ocupació per a tres llocs de tècnic que s'integraran en la Plataforma de Territoris Intel·ligents Connecta València

23/06/2020
Fins al pròxim 8 de juliol es podran presentar les sol·licituds al Portal d'Ocupació de Divalterra

Divalterra ha publicat a la seua pàgina web la convocatòria per a completar l'equip humà que s'integrarà en la Plataforma de Territoris Intel·ligents Connecta València, en col·laboració amb el Servici d'Informàtica de la Diputació de València.

Així, a través del Portal d'Ocupació de l'empresa de la Diputació de València es poden presentar ja les sol·licituds per a qualsevol dels tres llocs oferits: Programador/Administrador de Sistemes, Programador i Programador Web.

Per a això, les persones interessades hauran de registrar-se en aquest portal, en cas de no haver-ho fet per a anteriors convocatòries. A continuació, s'haurà d'accedir a l'apartat d'ofertes i presentar la sol·licitud en els diferents processos selectius vigents.

Desenvolupament de territoris intel·ligents

El Servici de Desenvolupament Local de Divalterra participarà en la definició i implementació de protocols per a l'obtenció, tractament i explotació massiva de dades (Big Data) del programa Connecta València de la Diputació, a través del qual es promou la creació de territoris intel·ligents a la província de València.

Així, des de Divalterra es duran a terme anàlisis avançades basades en intel·ligència artificial, es desenvoluparan tècniques i plataformes de visualització de les dades obtingudes i es facilitarà la seua consulta via web a través de dades obertes.

La integració de Divalterra en el projecte de ciutats intel·ligents de la Diputació ve a consolidar la col·laboració ja existent a través de la línia de treball #Divalterradata, que compta amb una àmplia trajectòria en l'anàlisi d'informació socioeconòmica provincial.

D'aquesta manera, l'encàrrec efectuat amplia la col·laboració de Divalterra amb la Secció de Ciutats Intel·ligents del Servici d'Informàtica de la Diputació, després d'haver participat en les fases inicials de definició d'arquitectures, planificació d'entorns d'anàlisi, desenvolupament de projectes pilot i la posada en marxa de la iniciativa Connecta València, plataforma provincial Smart City reconeguda per l'entitat pública empresarial Red.es com un dels projectes de Destinos Turísticos Inteligentes (DTI) que compta amb recolzament estatal.

Aquest tipus de projectes facilitarà la presa de decisions municipals a través de la informació obtinguda pels sensors Smart city situats en les localitats de la província participants en Connecta València, gràcies a la definició de diversos grups temàtics d'indicadors sobre aspectes com per exemple residus, qualitat de l'aire, aigua o mobilitat de persones entre municipis i les seues zones turístiques.