La Font d’en Carròs acull una jornada comarcal sobre economia social i sostenible

13/10/2020
La sessió forma part de les II Jornades sobre emprenedoria i economia social organitzat per la UV

La Casa de la Cultura de La Font d’en Carròs ha acollit una nova sessió del segon cicle sobre Emprenedoria, economia social i sostenible, organitzat per la Universitat de València (UV) a través del seu projecte Aula Empresocial, amb finançament la Diputació de València i la col·laboració de Divalterra.

Sota el títol “Jornada comarcal sobre economia social i sostenible”, durant la xarrada es van abordar matèries com el rol de l'economia social en la reconstrucció socioeconòmica local post covid-19, o la dinamització de l'emprenedoria social com a motor de canvi.

El públic assistent estava constituït principalment per responsables de desenvolupament socioeconòmic de La Safor.

L'aula ha sigut presentada per Pilar Alguacil, Catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV i Fidel Garcia, Cap del Servici de Desenvolupament Local de Divalterra.

A continuació, Pilar Alguacil va realitzar la seua ponència. Així mateix, Antonia Sajardo, professora de la UV-Institut Universitari Polibenestar va parlar sobre el rol de l'economia social en la reconstrucció socioeconòmica local post covid-19, i Raúl Contreras, director de NITTUA, va centrar la seua xarrada en la dinamització d'emprenedoria social com a motor de canvi.

Finalment, va tindre lloc una taula d'experiències, en la qual van participar Salvador Pérez, coordinador tècnic d'Escola Rural d'Emprenedoria Social (ERESS), Nuria Baeza i Salvador Moncayo, cofundadors de AeioLuz, i Mª Luisa Carpena, sòcia cooperativista de Gestalmur.