La UV i la Diputació organitzen un cicle Online dedicat a les cooperatives

08/10/2020
La sessió va formar part de les II Jornades sobre Emprenedoria i Economia Social i Sostenible

Les II Jornades sobre Emprenedoria i Economia Social i Sostenible organitzades per la Universitat de València (UV) a través del seu projecte Aula Empresocial, amb finançament la Diputació de València i col·laboració de Divalterra, han organitzat un cicle online dedicat a les cooperatives, amb la Mancomunitat de La Costera-La Canal i l'Ajuntament de La Font de la Figuera com a amfitrions.

La jornada d'ahir va comptar amb la presència de Pilar Alguacil, Catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV i Fidel García, Cap del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra, que van realitzar la presentació de l'aula.

Alicia Mas, professora de Direcció d'Empreses de la UV, va parlar sobre la motivació per a l'emprenedoria. Per part seua, José Albors, tècnic de FEVECTA (Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat), va explicar què és una cooperativa.

El règim fiscal de les cooperatives el va tractar Pilar Alguacil, Catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, i Manuel Alegre, professor de Dret del Treball i la Seguretat Social de la UV, va tractar el règim laboral i de seguretat social.