Les brigades forestals de la Diputació intervenen en una quinzena d'emergències relacionades amb el vent

25/01/2021
La major part de les mobilitzacions tenen a veure amb la retirada d'arbres caiguts, i són prioritàries les intervencions en els casos en què s'obstaculitzen vies de comunicació, especialment en camins i pistes rurals

Les brigades forestals de Divalterra han realitzat durant el passat cap de setmana una quinzena de servicis d'emergència relacionats amb el vent.

La major part de les mobilitzacions tenen a veure amb la retirada d'arbres caiguts, i han tingut lloc a Vilamarxant, Godelleta, Chiva, Turís, Yátova, l'Eliana, Benagéber, Llíria i Gilet.

En aquest sentit, són prioritàries les intervencions en els casos en què s'obstaculitzen vies de comunicació, especialment en camins i pistes rurals.

Els efectius desplaçats pertanyen a les brigades de València I, II, i III, Alborache, Yátova, Benagéber, Serra, Llíria , Montserrat i La Font d'en Carròs i la coordinadora D6.

Actuacions en temporals

A més del treball diari de silvicultura i les intervencions en incendis, les brigades forestals de Divalterra actuen com a resposta a fenòmens meteorològics com per exemple pluges, neu i temporals de vent.

En tots els casos, les mobilitzacions són sol·licitades pel Consorci Provincial de Bombers i els treballs es duen a terme en plena coordinació amb aquest organisme.