Les brigades forestals de la Diputació són mobilitzades als municipis afectats pel temporal Filomena

11/01/2021
Els efectius seguixen a la disposició de les poblacions i continuen treballant per a retirar neu als nuclis urbans

Les brigades forestals de la Diputació de València han realitzat aquest cap de setmana servicis d'emergència en els municipis afectats per la borrasca Filomena. Els efectius seguixen a la disposició dels municipis i continuen treballant en la retirada de neu als nuclis urbans.

Així dissabte, 9 de gener, els membres de les brigades BD Siete Aguas i BD Yátova van retirar neu a Siete Aguas. Ahir diumenge, 10, van fer els mateixos treballs en aquesta població els efectius de la brigada forestal d'Alborache.

Per la seua banda, els brigadistes de la brigada BD Ademuz van retirar branques en camins i van estendre sal als carrers del municipi. Els efectius de Torrebaja van retirar neu en les dependències provisionals de l'Ajuntament, en la base de la brigada del municipi, i també en els accessos als habitatges; mentre que la brigada de Vallanca va retirar neu a l'entrada de la farmàcia i a l'accés al centre de salut.

Les brigades de Divalterra continuen treballant hui per a resoldre els problemes del temporal, amb actuacions a poblacions com Fuenterrobles, Castielfabib, Titaguas, Venta del Moro i Siete Aguas.