Més de 400 persones participen en la jornada Ecommerce Tour en València

28/02/2019
Divalterra participa com a organisme col·laborador en aquest esdeveniment dedicat a difondre les principals tendències en comerç electrònic

La publicació especialitzada en comerç electrònic Ecommerce News ha celebrat aquest matí a València la jornada Ecommerce Tour, que té per objectiu mostrar les possibilitats que ofereix el comerç electrònic a través de casos pràctics. Els ponents han sigut els propis responsables d'empreses de vendes online, així com consultors especialistes en eines tecnològiques per a ecommerce, logística i màrqueting online.

Tècnics del servici de Desenvolupament Local de Divalterra, junt amb el vicepresident del Consell d'Administració, Emili Altur, han estat presents en aquesta jornada, en la qual l'empresa pública de la Diputació ha col·laborat en la difusió prèvia de l'esdeveniment.

Una de les línies d'acció del servici de Desenvolupament Local és el programa de sessions formatives sobre immersió digital en pimes comercials, impartida per personal tècnic de Divalterra, i que ja ha passat per una vintena de municipis.

Aquesta acció suposa una introducció bàsica per a animar a les empreses a conéixer les potencialitats del canal internet per al seu comerç. El públic al qual van dirigides va des dels comerços sense presència online o amb presència online molt limitada, passant per aquelles empreses que estiguen plantejant la possibilitat d'accedir al comerç en línia, fins a ADL’s i persones interessades en l'estudi d'hàbits de consum i tendències del sector comercial.

Així mateix, Divalterra coordina la Xarxa ADL, una xarxa adreçada als Agents de Desenvolupament Local de la província de València, a través de la qual es dota a aquests professionals d'eines de gestió, formació específica i coordinació tècnica.

Els Agents de Desenvolupament Local (ADL) són els tècnics encarregats de planificar i executar programes i actuacions en eixa línia, en contacte directe amb persones desocupades, emprenedores, empreses locals i les administracions provincial i autonòmica.

 

Material de prensa