Nova sessió formativa sobre emprenedoria rural

21/09/2021

El II Campus d'Emprenedoria rural, activa i sostenible, emmarcat dins el programa UVemprén Rural que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València, ha impartit aquest matí una nova sessió formativa sobre emprenedoria rural.

La novena sessió d'aquesta fase formativa del programa s'ha centrat en recursos i anàlisi d'experiències relacionades amb l'emprenedoria rural a la Comunitat Valenciana i ha sigut impartida per Jaime Escribano Pizarro, de l'Institut de Desenvolupament Local de la Universitat de València.

El II Campus d'Emprenedoria rural, activa i sostenible és un programa formatiu d'activitats obligatòries i voluntàries, dirigides als participants en la 2a edició del programa UVemprén Rural que han sigut seleccionats per a realitzar pràctiques extracurriculars en ajuntaments, mancomunitats o empreses de municipis de menys de 3.000 habitants. L'objectiu és que els participants puguen desenvolupar la seua idea de negoci que tinga com a fi millorar la qualitat de vida de localitats de la província de València en risc de despoblació.

Així, els integrants del programa reben formació en diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria i poden obtindre un Certificat en Tècniques d'Emprenedoria rural al final de la fase formativa. Les sessions s'impartiran fins al mes de novembre de 2021, i finalitzaran amb la sessió de presentació de projectes que tindrà lloc el 15 de desembre.