Plataforma d'Anàlisi

PLATAFORMA D'ANÀLISI

L'Àrea d'Estudis i Planificació Estratègica de Divalterra, empresa pública de la Diputació Provincial de València, ha posat en marxa la plataforma d’anàlisi #DivalterraData, iniciativa dedicada a l'actualització d'un conjunt d'indicadors provinents de diferents fonts estadístiques oficials.

L'objectiu és, per un costat, facilitar a les entitats locals integrades a la Xarxa ADL accés a dades estadístiques a nivel local de manera ràpida i senzilla, i, per altra banda, realitzar un seguiment de l'evolució socioeconòmica a nivel de la província de València de forma cíclica i periòdica, per tal de proporcionar eines de suport a la presa de decisions.

Cercador de centres formatius homologats per especialitat i municipi

Divalterra posa a disposició de qualsevol persona interessada un complet cercador d’aules homologades oficialment per a impartir especialitats formatives en els municipis que conformen el nostre territori. La ferramenta permet consultar lliurement llistats amb les adreces dels centres homologats, i visualitzar-los sobre un mapa interactiu.

Informes trimestrals de conjuntura econòmica i mercat laboral

A nivell provincial, hem creat una parella d'informes composta per un resum gràfic i un altre explicatiu de la conjuntura econòmica i del mercat laboral de la província.
A continuació podeu consultar el llistat d'informes trimestrals publicats i accedir a la seua descàrrega, en format pdf i en versions en valencià i castellà.

Per a qualsevol consulta o suggeriment podeu adreçar-vos a l'Àrea d'Estudis i Planificació Estratègica de Divalterra (enlace email a planestrategica@divalterra.es)

Informe gràfic:
     Informe complet: